Cor Infantil

Informació General:
La Coral Infantil de Sant Medir neix el setembre de 2008, encara que porta una trajectòria de més de 15 anys. Està formada per uns vuitanta nens i nenes repartits en 4 grups (Minis, Petits, Mitjans i Grans) en funció de les edats dels cantaires i dirigits per en Ramon Beltran. Comptem amb la ballarina i professora de claqué i percussió corporal Anna Llombart per a potenciar el treball d’expressió corporal i coreografia. A la direcció musical ajuden les cantaires del nostre Cor Jove: Laia Ermi, Alba Palouzié, Marta Solans, Laia Urbano i Anna Vergara.
La Coral Infantil està inscrita al SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya) i participa en totes les activitats que s’organitzen, com ara el Juguem Cantant (cantada multitudinària on hi participen diverses corals), trobades i intercanvis amb altres corals de Catalunya, les Illes i el País Valencià.

Informació Assajos:

Espai d’assaig: Ptge. Toledo, 10, 2n pis

MINIS ( P3 i P4 ) 
Divendres: de 17:30 a 18:30

PETITS ( P5 i 1r ) :
Divendres: de 17:30 a 18:30

MITJANS ( de 7 a 10 anys ) :
Divendres de 18:15 a 19:15

GRANS ( d’11 a 14 anys ) :
Divendres de 19:15 a 20:15

Activitats Destacades:
Un cop l’any s’organitza una sortida de cap de setmana on hi participen tots els grups. Aquesta activitat serveix no només per treballar i assajar de valent el repertori, sinó també per conèixer-nos tots/es i cohesionar el grup.

Adherits a: