Anna Llombart

Anna Llombart

Anna Llombart és ballarina i professora de claqué i percussió corporal des de 2001.

Ha format part de companyies com Tapeplas, dirigida per Sharon Lavi, de la qual n’és co-fundadora, Tap Olé dirigida per Guillem Alonso.
A Londres ha format part de les cies. Old Kent Road dirigida per Avalon Rathgeb i Sole Rebel Tap, dirigida per Hannah Ballard.
Juntament amb Oliver Tunmer va filmar Active Body Beats, uns DVD tutorials de percussió corporal per a la companyia canadenca Kids Into Action.
També ha col·laborat com a ballarina convidada de percussió corporal amb el cor The Voice Energy Project.

Com a professora, ha impartit classes de les dues disciplines arreu de Catalunya, Espanya, França i El Regne Unit i també a Estocolm, al Stockholm Tap Festival.
Durant la seva residència a Londres, també ha treballat en nombroses escoles de forma regular i ha estat professora convidada de claqué i/o percussió corporal en centres com The National Center for Circus Arts, The Place, Pineapple, Wak Arts, Jacksons Lane Youth Program.

També com ha coreògrafa convidada per a companyies com La Jarra Azul, La Invenció a Barcelona i Mimbre Acrobats, The Dragon Café Choir així com de companyies de circ emergents a Londres.
Va ser cover de peus per a l’spot publicitari de Freixenet l’any 2014.

La seva vocació és compartir, com a intèrpret i formadora, la seva passió pel ritme.

http://www.annallombart.com

Adherits a: