Comença el curs a la Coral Sant Medir!

Serà el curs del 60 aniversari de la nostra coral. Els projectes són especialment engrescadors. A banda del tradicional cap de setmana de treball i convivència (14 i 15 de novembre) i els concerts de Nadal, volem destacar la inauguració al març de l’exposició del 60 aniversari (que tindrà un format interactiu i serà itinerant) i el concert especial de 60 aniversari el 8 d’abril, a l’Auditori (Sala Oriol Martorell).

En breu sentireu parlar del nostre Cor Jove i el seu concert el 18 d’octubre.

Si sou homes i us agrada cantar, el nostre cor adult us necessita.

Si us interesseu pels nostres grups infantils, el divendres 2 d’octubre, a les 18h, hi haurà una reunió de pares i mares, a Ptge. Toledo, 10, 2n pis. Demaneu informació.

Vols cantar amb nosaltres?cartell inici curs st medir