Des que vam decidir acceptar el gran repte que ens suposava la generosa oferta de cantar al Teatre Principal de Maó, aquest viatge ha estat la nostra principal ocupació. Comissió “Anem a Menorca”, reunint-se setmana rere setmana i en contacte diàriament, perquè la logística funcionés com un rellotge; cantaires i director assajant dos i tres cops per setmana i organitzant-se per fer parcials per cordes; companys cantaires i famílies col·laborant en la participació del Cicle de Concerts organitzat per recollir fons per al viatge; músics, solista, coreògrafa i tècnic, treballant perquè els concerts fossin ben especials i grans.

Hem fet una gran pinya per aconseguir amb èxit el repte de posar en escena un espectacle que combina qualitat musical, imatge i so. I tot això sense excloure ningú, amb persones de diferents generacions que ho han donat tot per estar a l’alçada del projecte. Creiem que hi haurà un abans i un després d’aquest concert i que qualsevol cosa serà possible d’aquí endavant.

…i el resultat ha estat molt millor del què podíem o ens atrevíem a imaginar… L’acollida a Ciutadella va ser emocionant: el públic de peu i agraint el concert per variat i emotiu; cantar a Maó, un gran honor; molta feina ben feta que ha donat fruit.

[sliderplus concertsamenorca]